Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/vhosting/z/vhost0052552/domains/vogelvreugdtholen.nl/htdocs/www/components/com_chronoforms/chronoforms.html.php on line 13

Strict Standards: Declaration of CFChronoForm::get() should be compatible with Joomla\CMS\Object\CMSObject::get($property, $default = NULL) in /home/vhosting/z/vhost0052552/domains/vogelvreugdtholen.nl/htdocs/www/components/com_chronoforms/libraries/chronoform.php on line 438

Strict Standards: Declaration of CFChronoForm::set() should be compatible with Joomla\CMS\Object\CMSObject::set($property, $value = NULL) in /home/vhosting/z/vhost0052552/domains/vogelvreugdtholen.nl/htdocs/www/components/com_chronoforms/libraries/chronoform.php on line 438
  1. Gaat u op vakantie en is het u niet gelukt om een verzorger te vinden, laat het ons weten en wij gaan een oplossing proberen te vinden.
  2. Hebt u nog nooit uw vogels geringd en ziet u daar tegen op, een belletje en wij sturen iemand.
  3. Zou u graag uw volière of kweekruimte willen veranderen of vernieuwen en zou u hierover advies willen hebben. Neem dan contact met ons voor een gratis advies.
  4. Zou u graag wat meer informatie over uw vogels willen, een berichtje en wij proberen u deze informatie te verstrekken of gericht door te verwijzen.
  5. Ringen bestellen en u weet niet wat voor aantal en maten, hiervoor kunt u contact opnemen met de ringencomissaris.
  6. Behoefte aan hulp bij koop of verkoop van vogels? Neem contact op met de een van de bestuursleden, zij zijn u graag van dienst.
  7. Hebt u eigenlijk wel zin om naar de contactavond te komen, maar u heeft vervoer problemen, een berichtje en wij gaan proberen een oplossing daarvoor te vinden.
  8. Zou u graag met de tentoonstelling meedoen maar u ziet geen kans om dit allemaal te regelen of u zit met vervoer, u weet ons te vinden en wij gaan u proberen te helpen.
  9. Hebt u verder nog een probleem, laat het ons vooral weten, als wij het niet weten kunnen wij ook niemand helpen.