Na een teleurstellend 2014 waarin geen show kon worden gehouden door de vogelgriep, is 2015 goed gestart. Op 27 en 28 november 2015 werd de vogeltentoonstelling gehouden in de Wellevaete te Sint-Annaland. Door 29 leden werden in totaal 334 vogels ingezonden. Na de keuring op donderdag waren de kampioenen bekend en kon de catalogus worden gedrukt. Vrijdagmorgen hebben de kinderen van de Casembrootschool en de school met de bijbel een kijkje genomen op de tentoonstelling. Ook enkele deelnemers aan Sjors actief hebben de tentoonstelling bezocht. Vanuit de Schutse kwam maar 1 bewoner met een begeleider, maar die had daardoor alle ruimte.

 

Generaal kampioen en winnaar van de wisselbeker kanaries werd de heer P.A. Baaij met een kanarie geel intensief van 94 punten.
Bij de jeugd werd Senne Rijnberg kampioen en winnaar wisselbeker jeugd met een kanarie geel intensief van 93 punten.
De wisselbeker tropen werd gewonnen door de heer T.Winkels met een prachtnon van 94 punten
De wisselbeker parkieten werd gewonnen door de heer M.P. van de Sande met een muskuslori van 94 punten.

 

Zaterdag werd om 17.00 uur de prijsuitreiking verricht door burgemeester van der Velde, die ook de trekking van de loterij voor haar rekening nam. Hierna werden de vogels door de liefhebbers meegenomen en kom de zaal weer opgeruimd worden.